antet SC Drumuri si poduri SA
Data Titlu
12 august 2021 Anunt mediatizare

Societatea Drumuri si Poduri S.A. Sibiu, cu sediul in Sibiu, str. Sos. Alba Iulia, nr. 68, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru statia de preparat mixturi asfaltice din localitatea Seica Mare, str. Rachitei FN .

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str.Hipodromului nr 2A . Observatile publicului se primesc zilnic la APM Sibiu.

26 aprilie 2021 Anunt mediatizare

DRUMURI SI PODURI S.A. SIBIU anunta publicul interesat asupra obtinerii Autorizatiei de mediu de la APM Sibiu pentru proiectul "Exploatare temporara agregate minerale balastiera Carta perimetrul de exploatare Carta XIII", propus a fi amplasat in judetul Sibiu, extravilan Comuna Carta, tarla (Lunca) 50, nr. Top 1150/97-1150-104, lunca raului Cartisoara.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, municipiul Sibiu, judetul Sibiu, in zilele de luni-vineri intre orele 8.00 – 13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet
APM Sibiu

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Sibiu.

15 ianuarie 2019 Anunt mediatizare
Societatea "Drumuri si Poduri" S.A. Sibiu, cu sediul in Sibiu, str. Sos. Alba Iulia, nr. 68, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea "Exploatare temporara balast", ce se desfasoara in extravilan Comuna Carta, lunca raului Cartisoara. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, din str. Hipodromului, nr. 2A, in zilele de luni-joi intre orele 9.00-15.00 si vineri intre orele 9.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsb.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii anuntului.
15 ianuarie 2019 Anunt mediatizare
Societatea "Drumuri si Poduri" S.A. Sibiu, cu sediul in Sibiu, str. Sos. Alba Iulia, nr. 68, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea "Exploatare temporara balast", ce se desfasoara in extravilan Comuna Carta, lunca raului Cartisoara.
22 august 2018 Anunt mediatizare
Societatea "Drumuri si Poduri" S.A. Sibiu, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a avizului de Gospodarirea Apelor de la Administratia Bazinala de Apa Olt, pentru proiectul "Exploatare temporara agregate minerale balastiera Cirta, perimetrul de exploatare Cirta XII", propus a fi amplasat in Cirta, extravilan, Tarla (Lunca) 50, nr. top 1150/82 – 1150/87, judetul Sibiu.
24 iulie 2018 Anunt mediatizare
Societatea "Drumuri si Poduri" S.A. Sibiu, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Exploatare temporara agregate minerale balastiera Cirta, perimetrul de exploatare Cirta XII", propus a fi amplasat in Cirta, extravilan, Tarla (Lunca) 50, nr. top 1150/82 – 1150/87, judetul Sibiu.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A in zilele de luni - joi intre orele 9,00-15,00 si vineri intre orele 9,00-14,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A.
11 iulie 2017 Anunt mediatizare

S.C. Drumuri si Poduri S.A. Sibiu, cu sediul in Sibiu, Soseaua Alba Iulia nr. 68, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatea "Exploatare temporara agregate minerale balastiera Cirta, perimetrul Cirta XI", amplasat in extravilanul localitatii Cirta, tarla 50, parcelele 1150/88-1150/91.
Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pentru care se solicita autorizatia de mediu pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2 A, in zilele de luni-joi intre orele 9,00-15,00 si vineri intre orele 9,00-13,00.
Observatiile, sugestiile si/sau propunerile publicului se primesc zilnic, in scris, la sediul APM Sibiu, (in termen de 15 zile de la data aparitiei anuntului).